Мер Сум вважає, що стихійну торгівлю на вул. Набережній р. Стрілки майже побороли

31.07.2018

Олександр Лисенко під час апаратної наради вчергове підняв питання ліквідації несанкціонованої (стихійної) торгівлі на території міста, в тому числі на центральних вулицях.

Мер підкреслив, що єдине законне місце для торгівлі харчовими продуктами, крім магазинів – це ринок: «Люди не замислюються над тим, якою мірою можна нашкодити власному здоров’ю, якщо харчуватися зі стихійних ринків».

Зараз з метою виявлення та припинення стихійної торгівлі інспектори з благоустрою, працівники відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, представники виконавчої служби, поліції і адміністративної комісії постійно проводять рейди.

«Перший позитивний крок рейдів є, – зазначив Олександр Лисенко. – На вул. Набережній річки Стрілка стихійну торгівлю майже ліквідували. Далі стоїть питання по вул. Засумська. Після того, як завершиться ремонт частини Центрального ринку, люди з вулиць повинні перейти на певні для торгівлі місця».

Олександр Лисенко доручив начальнику управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслану Голопьорову сформувати ряд дієвих пропозицій щодо припинення стихійної торгівлі по місту в цілому і тримати на контролі їх втілення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: