Жителів сумської багатоповерхівки закусали блохи

31.07.2018

Мешканці будинку на вулиці Мірошниченка, 15 скаржаться на те, що у їхньому підвалі між блоками тече вода, каналізаційні труби діряві, і, відповідно, всі запахи літають в повітрі. А через постійну вогкість в підвалі розплодилися жаби, миші, щурі, комарі, багатоніжки, павуки і блохи, які не дають спокійно жити людям.

«Спочатку ми звернулися до «Служби 15-80», але там нам сказали звернутися в житлово-експлуатаційну контору. В ЖЕКу  мені відповіли, що у мешканців будинку існує заборгованість по квартплаті, і тому нам нічого труїти не будуть. Потім я знову звернулася за допомогою у «Службу 15-80», де мені надали інформацію, що за все несе відповідальність ЖЕК», – говорить мешканка будинку Лідія.

Жителі будинку хвилюються за здоров’я дітей, адже блохи кусають, а миші, не боячись людей, бігають на столах.

«Ми просили ЖЕК, щоб потруїли в підвалі мишей  і бліх, але вони взагалі не реагують. Каналізація – просто жах. Я проживаю на першому поверсі, то мухи, блохи і миші лізуть у квартиру», – говорить Яна, яка теж мешкає у цьому будинку.

Вона також зазначила, що представники житлово-експлуатаційної контори лише позабивали дерев’яні кілочки, які нічим не допомогли.

«Роботи у будинку на Мірошниченка заплановані у серпні. Але я ще хочу наголосити  – цей будинок має всього 24 квартири, і з 24 квартир заборгованість по будинку на сьогоднішній день становить 10 тисяч. Тобто, через такі квартири виконувати повністю складові тарифу ми не маємо можливості», – наголошує Галина Соцка, заступник директора ПРБП «Рембуд».

Проте, ЖЕК запевнив, що, готуючи будинок до опалювального сезону, у підвалі обов’язково виконають роботи з дезінфекції та дератизації.

Джерело: sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: