У Конотоп приїдуть “Антитіла”

31.07.2018

Фестиваль української музики «Твоя Країна fest» пройде у серпні-вересні в 7 прикордонних містах. У ньому візьмуть участь Фома та гурт «Мандри», «Тартак», «Антитіла», Марія Бурмака, Gypsy Lyre, Іванка Червінська та GrozovSka Band.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики України.

8 вересня фестиваль відбудеться у Конотопі, також захід пройде в Ізмаїлі, Генічеську, Маріуполі, Мукачеві, Новоселиці, Сарнах.

Як повідомив лідер гурту “Мандри” Сергій Фоменко (Фома), склад учасників фестивалю у кожному місті буде різним з огляду на концертні графіки артистів.

«У кожного представленого на фестивалі артиста – своя аудиторія. Таким чином, ми зможемо охопити максимальне коло людей і шляхом культурної комунікації згуртувати їх навколо української мови, української ідеї», — підкреслив він.

За словами лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі, під час концерту кожен артист буде не тільки співати, а й «говорити зі сцени про важливі речі».

«Така форма подачі дозволить поліпшити суспільно-політичний клімат у прикордонних районах, де зараз не так усе просто», — додав співак.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: