У центрі Шостки знайшли безвісно зниклого одесита

01.08.2018

29-річний житель Одеси, що страждає на розлади пам’яті пішов з дому на пляж і на зв’язок з рідними тривалий час не виходив. Чоловіка розшукали шосткінські та роменські працівники поліції, які в цей час проходили службу по охоронні публічної безпеки і порядку в курортному місті.

За допомогою до поліцейських розшукати 29-річного одесита звернулись його схвильовані родичі. Орієнтування з прикметами чоловіка були розіслані всім патрульним поліцейським Одеси, серед яких були і працівники сектору реагування патрульної поліції Шосткинського та Роменського відділу Головного управління Національної поліції в Сумській області.

«Під час патрулювання міста ми побачили схожого з орієнтуванням чоловіка, – розповідає Антон Кисіль, інспектор сектору реагування патрульної поліції Шосткинського відділу поліції. – Він сидів на сходах крамниці в центрі міста та не міг назвати своїх особистих даних і адреси проживання. Був повністю дезорієнтований. Було видно, що чоловік має проблеми зі здоров’ям. Ми його одразу передали одеським колегам, на якого вже чекали рідні».

Розшукуваного доставили додому. Наразі життю та здоров`ю чоловіка нічого не загрожує.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: