Дітей виганяли лікуватися у жахливі умови

02.08.2018

2 серпня о 10 ранку біля Білопільської ЦРЛ зібралися жителі міста, які обурювалися рішенням керівництва лікарні про переведення дитячої консультації до приміщення колишнього денного стаціонару по вулиці Полтавський полк, 2 (нині Білопільська АЗПСМ) та з цього приводу вимагали офіційних пояснень від очільника лікарні й керівництва районної ради.

Невдоволення жителів викликали жахливі умови у приміщенні АЗПСМ, в яких, на думку виключно всіх батьків, не повинні перебувати їхні діти, особливо враховуючи той факт, що раніше у цьому приміщенні лікарі вели прийом хворих на туберкульоз. 

В обговоренні проблеми взяли участь заступник голови Білопільської районної ради Володимир Відуєв, Білопільський міський голова Юрій Зарко, головний лікар Білопільської ЦРЛ Юрій Мартиненко і депутати різних рівнів, які прокоментували ситуацію.

На час зустрічі речі та меблі, перевезені раніше до АЗПСМ, саме на ранок 2 серпня вже «повернулися» назад, бо, з огляду на бурхливе обговорення та невдоволення батьків, було вирішено залишити «все на своїх місцях» і продовжити роботу в звичному режимі.

Джерело: Газета “Білопільщина”

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: