Телеканал “Україна” обрав Суми для встановлення рекорду

03.08.2018

Міська рада і телеканал «Україна» проводять спільний захід «Ранок з Україною», що покликаний сприяти поширенню інформації про місто над Пслом і залученню внутрішніх туристів.

Телеканал «Україна» готує сюжет, який транслюватиметься у програмі «Ранок з Україною» в День Незалежності, 24 серпня, поширюватиметься в соціальних мережах. У матеріалі буде показано, як рано прокидаються Суми, як зустрічають схід сонця: вранішні вулиці, сквери, площі та учасники встановлення рекорду – сумчани, закохані у своє рідне місто, у цей день зарядять позитивом всю Україну.

Зйомки сюжету відбудуться 9 серпня у сквері Шевченка. Їх учасниками зможуть стати всі охочі. Для цього треба о 6:15 прибути на місце, прихопивши із собою будильник, який є провісником нового дня. У разі відсутності традиційного будильника організатори дозволяють скористатись тим, що є у телефоні. Під час заходу буде встановлено рекорд із наймасовішого одночасного звучання вранішніх будильників.

Як розповів через Skype-зв’язок ведучий заходу Сергій Лівадний, усі витрати з організації та проведення заходу телеканал бере на себе. Учасників акції частуватимуть кавою, також їм запропонують знімання в унікальній фотозоні, участь у розіграші призів. Останніх організатори приготували понад 300. Зокрема коштовні винагороди отримають найстарший і наймолодший учасники акції, власник найстарішого годинника.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: