Сумчанка виклала відео, як через неї побилися у Москві

05.08.2018

Гарні й талановиті сумчанки зводять із розуму чоловіків і чоловічків не тільки в рідному місті, а й за кордоном. Наступна історія – тому підтвердження.

Діана Джафарова у Сумах працювала фітнес-тренером і викладала східні танці в “Динамо” та Палаці культури ім. Фрунзе, а близько двох років тому переїхала до Росії, і тепер підкорює чарівною пластикою та грацією московську публіку. За словами жінки, реакція на її хореографію буває різною і неочікуваною.  Нещодавно під час виступу танцівниці в ресторані виникла курйозна бійка – на задньому плані відео, що виклала на своїй сторнці Діана видно як дівчинка, приревнувавши до танцівниці, починає бити свого маленького товариша. Про це Діана розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Быть танцовщицей в ресторане – неоднозначное занятие. Никогда не знаешь,что тебя ждёт… Огромные чаевые, которые тебе сыпят под ноги, рвущиеся потанцевать вместе с тобой мужчины “подшофе” или полный игнор с женской стороны. В прочем, с этим сталкивалась,наверное, каждая танцовщица. Зачастую хореография слетатет, и остаётся импровиз под ситуацию.

В этом видео на бэкстейдже разворачивается настоящая сцена ревности, где мой поклонник был в прямом смысле завален. Хорошо, что обо всём я узнала уже из видео)))

А какие казусы случались с вами?И как выпутывались в подобных ситуациях?”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: