На Сумщині провели обшуки у мережі залів ігрових автоматів

06.08.2018

Прокуратурою Сумської області здійснюється процесуальне керівництво у розпочатому за матеріалами Управління СБ України в Сумській області кримінальному провадженні за фактом зайняття групою осіб гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Правоохоронцями установлено, що в порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» група осіб організувала на території області мережу гральних закладів, що надавали послуги з азартних ігор у підпільних казино, маскуючи свою діяльність під виглядом розповсюдження лотерейних білетів.

З метою доведення протиправної діяльності та здобуття нових доказів слідчими СВ УСБУ в Сумській 02 серпня 2018 року проведено ряд одночасних санкціонованих обшуків, за результатами яких вилучені комп’ютерна техніка та документи, що мають істотне значення для встановлення істини у вищевказаному кримінальному провадженні.

Досудове розслідування за вказаним фактом та іншими кримінальними правопорушеннями у цьому провадженні триває, проводиться комплекс слідчих (розшукових) заходів щодо всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин кримінального провадження, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: