Нацполіція в Сумській області не отримала обладнання для цифрового радіозв’язку, як обіцяв Аваков

07.08.2018

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не виконав обіцянку про те, що в липні 2018 року за рахунок коштів уряду Японії та UNOPS Головне управління Нацполіції в Сумській області отримає обладнання для цифрового радіозв’язку. Таку обіцянку він дав 24 травня 2018 року.

«Під час зустрічі з послом Японії обговорювали практичну реалізацію програми партнерства з проектом зв’язку. Уряд Японії та UNOPS виділили понад 500 тисяч доларів, і вже в липні за рахунок цих коштів ГУ НПУ в Сумській області отримає обладнання для цифрового радіозв’язку», – написав міністр у Twitter.

У Нацполіції нам повідомили, що обладнання ще не дійшло до адресата. Станом на початок серпня «здійснюються організаційно-технічні заходи, спрямовані на оснащення підрозділів ГУ Нацполіції в Сумській області обладнанням цифрового радіозв’язку за рахунок коштів уряду Японії та супроводом UNOPS». Проект планують завершити до кінця 2018 року.

Водеочас на уточнююче запитання «Слова і Діла» в телефонному режимі про те, чи отримало згадане управління обіцяне обладнання, виконавець листа відповів негативно. Тому запевнення міністра вважаємо невиконаним.

Джерело: https://www.slovoidilo.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: