Поліція відреагувала на заяви адвоката вдови Анатолія Жука

07.08.2018

7 серпня відбулась прес-конференція адвоката вдови Анатолія Жука, головний меседж якої зводився до того, що правоохоронні органи нібито намагаються підставити Анну Жук і “повісити” на неї вбивство чоловіка.

“Зі слів мого джерела, працівники правоохоронних органів витерли пістолет, який був вилучений з місця події, в одяг Жук Анни Ігорівни. Робиться це з 1 метою – щоб дати формальні підстави для її затримання, а в подальшому, із застосуванням фізичного, психічного насилля довести її до самогубства, щоб потім закрити кримінальне провадження у зв’язку із смертю підозрюваної. Мною сьогодні було подано скаргу до прокуратури Сумської області на незаконне її утримання з 3-ої години ночі до 17-ої години вечора 3 серпня 2018р. Їй навіювали, що саме вона скоїла це вбивство. Навіювали досить непорядними і, саме головне, незаконними методами,” – зазначив адвокат Анатолій Романюк.

У поліції так відреагували на озвучені заяви: “Сьогодні на прес-конференції адвокат звинуватив працівників поліції у неправомірних діях. Головним управлінням національної поліції в Сумській області призначено службове розслідування, на даний час опитуються співробітники поліції, які приймали безпосередню участь у розкритті даного злочину,” – повідомив Володимир Крупецьких, старший інспектор відділу комунікації ГУНП у Сумській області.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: