Наркоман-садист прив’язав мотузку до шиї кошеняти і тягав по вулиці

08.08.2018

У Конотопі активісти визволили кошеня, над яким знущався садист-наркоман. Про це повідомляється у публікації ГО “Конотопська зоозахисна організація “Друзі тварин” :

“Цього малюка разом з братиком підкинули під зоомагазин у центрі міста 06.08.18. А вже наступного дня садист-наркоман прив’язав йому до шиї мотузку і тягав по вулиці.

Дякуємо Анна Новик та Спартак Сергієнко, які зупинили цю сволоту і забрали кошеня, а також викликали поліцію. Зараз малюк живе у тимчасовому домі, а садист затриманий у поліції.

Після того як кошеня прийде до норми та буде оброблений від паразитів ми будемо шукати йому постійний дім і люблячого господаря.

Та залишаються питання…. які не вкладаються у голові нормальної, адекватної людини…. Навіщо було так вчиняти з маленьким кошеням. Сьогодні “воно” привязало мотузку до кошеняти, а завтра…. невідомо на кого вирішить напасти…

І є ще одне питання, про яке багато хто не замислюється.

ЯК ТОБІ СПИТЬСЯ, ДВОНОГА ПОТВОРА, ЯКА ТРИМАЄ В ДОМА КІШЕЧКУ, ЛЮБИТЬ ЇЇ, А ОТ МАЛЕНЬКИХ КОШЕНЯТ ВИРІШИЛО “ВІДПУСТИТИ” ПІД МАГАЗИН, ДЕ ХТОСЬ ПІДБИРЕ… ОТ І ПІДІБРАЛО….

P.S. Стерилізуйте своїх домашніх та дворових кіцьок, не дозволяйте народжуватись кошенятам, яких потім викидають на вулицю, де вони гинуть від садистів, під колесами машин, вмирають від голоду, спраги, замерзають… То що гуманніше зробити киці операцію чи дозволити їм вмирати…

P.S.S. Вибачте за велику кількість крапок, але не вистачає слів, щоб описати все, що ми вчора пережили”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: