Рятувальники ліквідували “загоряння” мікроавтобусу

09.08.2018

8 серпня у Конотопі пройшли спільні навчання підрозділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Головного управління Національної поліції в області. Рятувальники разом з правоохоронцями відпрацьовували дії з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж, пов’язаних з дорожньо-транспортними пригодами.

Силами відділення чергового караулу 12-ї державної пожежно-рятувальної частини було ліквідовано умовне загоряння мікроавтобусу, а після цього проведене тренування особового складу щодо роботи зі спеціальним обладнанням при деблокуванні постраждалих з деформованих транспортних засобів.

У свою чергу оперативна група Конотопського відділу поліції організували оточення території проведення аварійно-рятувальних робіт та здійснювала слідчі дії на місці умовної дорожньої аварії.

Також у ході навчань була відпрацьована взаємодія екстрених служб міста щодо організації ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: