Вдову, доньку і водія Анатолія Жука офіційно оголосили в розшук

09.08.2018

Працівниками Сумського відділу поліції розшукуються безвісти зниклі громадяни: Жук Ганна Ігорівна, 1987 року народження, її донька Жук Аліса Анатоліївна, 2008 року народження, та Яценко Олександр Геннадійович, 1990 року народження, жителі міста Сум. Восьмого серпня вдова та донька нещодавно убитого екс-депутата та його водій вирушили автівкою марки «Мітсубіші Ланцер» до родичів, і до цього часу місцеперебування всіх трьох залишається невідомим.

Жук Ганна Ігорівна – на вигляд жінці 30 років, зріст 160 -165 см., худорлявої статури, волосся довге, світле, пряме, очі світло-карі.

Особлива прикмета – на нозі має шрам довжиною близько 5 см.

Була одягнута у лосини чорного та рожевого кольорів, кофту типу «толстовка» (тканина має малюнок леопардових плям), взута у червоні кросівки з білою підошвою.

При собі мала шкіряну жіночу сумку темно-коричневого кольору, а також прикраси: два золоті ланцюжки – один з хрестиком, а другий з підвіскою у формі ромбу, та дві золоті обручки.

Жук Аліса Анатоліївна – на вигляд дівчинці 9-10 років, зріст 140-150 см., худорлявої статури, волосся довге, русяве, пряме, очі світло карі.

Особливі прикмети: на нижній частині спини справа дитина має родиму пляму круглої форми, на нижній частині лівої ноги – дві родимки.

Дівчинка була одягнена у короткі блакитні шорти з вишивкою в формі червоних квітів, футболку бузково- червоного кольору, на лівому рукаві якої мається напис «Demix». Взута у в’єтнамки темно-синього кольору. На голові мала кепку джинсову темно-синього кольору з написом «Girls».

Дитина носить на шиї золотий ланцюжок з хрестиком, у вухах – сережки з білого золота у вигляді півмісяця. При собі мала дитячий рюкзак чорного кольору.

Яценко Олександро Геннадійович – на вигляд чоловіку 28-30 років, зростом 180 см., середньої статури, волосся темне, коротке, очі світлі, губи випуклі.

Поліція звертається до всіх громадян: якщо комусь відоме місцеперебування зниклих, чи їх бачили при пересуванні транспортом, або якщо комусь відомі будь-які інші відомості, прохання негайно повідомити про це за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева 21, телефони: (0542) 66-72-04, 050-30-72-005, 050-40-73-102.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: