У Сумах заммера шукатиме на ринках та в магазинах фальсифіковане масло

10.08.2018

За розпорядженням мера створено робочу групу з проведення моніторингу об’єктів роздрібної торгівлі та продовольчих ринків, розташованих на території міста, щоб захистити права споживачів та не допустити фальсифікованих продуктів харчування у продаж.

До її складу увійшли заступник міського голови Ольга Волошина, начальник Сумського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Олександр Хрін, фахівці відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Сумського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, а також правоохоронці.

Робоча група працюватиме до кінця серпня. За цей час мають здійснити моніторинг об’єктів роздрібної торгівлі та продовольчих ринків, розташованих на території міста, виявити факти реалізації фальсифікованого масла солодковершкового деякими підприємствами-виробниками, які на даний час не здійснюють виробничої діяльності, здійснити заходи, спрямовані на запобігання реалізації фальсифікованих продуктів харчування та провести інформаційно-консультативну роботу серед населення та суб’єктів господарювання в частині роз’яснення нормативно-правових актів України при реалізації продуктів харчування.

Інформація про результат роботи робочої групи до 1 вересня буде надана міському голові Олександру Лисенку та Головному управлінню Держпродспоживслужби в Сумській області.

Нагадаємо, Держпродспоживслужба раніше попереджала сумчан про підроблене масло.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: