Хлопець до смерті забив ненависного вітчима

10.08.2018

Про чоловіка, знайденого мертвим, з чисельними синцями та саднами, до поліції Шостки повідомила місцева медична працівниця, яку викликала співмешканка померлого. На місце одразу була направлена слідчо-оперативна група.

Прибувши за вказаною адресою, полісмени з’ясували, що тіло знаходилось біля будинку, де мешкав померлий з дружиною. Остання пояснила правоохоронцям, що напередодні ввечері чоловік посварився з її 29-річним сином. Конфлікт переріс у бійку, а зранку вона знайшла співмешканця вже бездиханним.

«Самого підозрюваного вдома не виявилось, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – На його розшук був зорієнтований весь особовий склад відділу поліції. Знайшли та затримали останнього в рідному селі, де він вирішив добровільно здатися правоохоронним органам».

За словами підозрюваного, він не хотів, щоб мати жила з цим чоловіком. На цьому ґрунті у них часто виникали конфлікти, під час яких він виганяв вітчима з дому. Того дня, повернувшись додому із заробітків, він знову побачив вітчима п‘яним. Між ними виникла словесна сварка, яка переросла у бійку. Коли ж старший чоловік впав, молодший витягнув його з будинку на вулицю, та там і залишив.

За висновком експерта, потерпілий помер від внутрішньої кровотечі у черевній порожнині.

Наразі підозрюваному вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Навмисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: