На Сумщині горе-матір хочуть позбавити батьківських прав

10.08.2018

У Конотопській РДА під час засідання комісії державної районної комісії з питань захисту прав дитини було розглянуто клопотання Дубов‘язівської селищної ради про позбавлення батьківських прав матері.  Вона злісно уклоняється від виконання батьківських обов’язків, веде антисуспільний спосіб життя та не створила належних умов для виховання та проживання своїм дітям. З вини жінки неповнолітні діти опинилось в складних життєвих обставинах та перебувають в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей м. Шостка.

Члени комісії детально вивчили питання та прийняли рішення про надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав матері відносно двох неповнолітніх дітей. Матеріали будуть направлені до Конотопського міськрайонного суду про позбавлення батьківських прав.

“Позбавлення батьківських прав процедура дуже складна, яка здійснюється тільки у судовому порядку. Законодавство вимагає обов‘язкового залучення служби у справах дітей та надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав”, – зазначила начальник служби у справах дітей Конотопської райдержадміністрації Тетяна Точиленко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: