На фермі покрали поросят

10.08.2018

До Ямпільського відділення поліції із заявою про зникнення породистих поросят звернувся 68-річний місцевий житель. Чоловік пояснив правоохоронцям, що тримає фермерське господарство з розведення худоби і протягом кількох днів не дораховувався поросят породи «Ландрас» вагою близько 8 кілограмів.

Після огляду місця події правоохоронці встановили, що до сараю зловмисники потрапили через вікно. Під час опитування місцевих жителів правоохоронців зацікавив один із колишніх працівників ферми, який пропонував односельцям придбати порося. Працівники поліції викрили зловмисника, останній зізнався у скоєному.

31-річний чоловік пояснив, що крадіжку скоїв через відсутність грошей. «Чоловік зловив порося, сховав у футболку та поніс до лісосмуги. Після чого продав місцевому жителю за 500 гривень. Отримані гроші витратив на спиртне”, – комментує Микола Куліш, начальник Ямпільського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що друге порося вкрав також колишній працівник – 38-річний місцевий житель.

Правоохоронці вилучили викрадене та повернули власнику. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України “Крадіжка”. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: