У Шостці стихійну торгівлю долатимуть новим ринком

10.08.2018

Депутат Шосткинської міської ради Ільхам Зейналов підняв питання фінансування комунального оптового ринку, роботи по якому в даний час припинені, але, за словами народного обранця, потребують негайного відновлення.

Головний архітектор міста Володимир Єфремов зауважив, що даний об’єкт фінансується через програму соціально-економічного розвитку. Він окреслив приблизну суму, яка неохідна для будівництва даху над ринком, йдеться про 1.5 млн грн.

Депутати припустили, що будівництво ринку допоможе місту побороти стихійну торгівлю і більш ретельно контролювати процес торгівлі з боку різних інстанцій.

У свою чергу народна обраниця Ірина Коваленко вкотре наголосила, що будівництво найкомфортабельнішого ринку не змусить стихійних торговців почати легальну діяльність, бо навіть зараз є достатньо місця на нині діючому ринку. Депутатка звернула увагу на стихійну торгівлю біля Центру естетичного виховання “Юність”, припинити яку невзмозі, ані два інспектора з благоустрою, що з’явилися в місті, ані поліція, в яку неоднаразово зверталися мешканці міста. У цьому місці, за її словами “процвітає” антісанітарія і шахрайство з боку недобросовісних торговців.

Джерело: shostka.life

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: