Мер заявив, що не дасть звільнити своїх заступників і секретаря

11.08.2018

Міський голова Конотопа Артем Семеніхін у Фейсбуці звернувся до свого опонента депутата Конотопської міської ради  Олександра Кирія, якого донедавна не називав інакше як “громадянином РФ Кирієм”. Він намагається переконати його перейти з опозиції на свою сторону, аби проголосувати бюджет, при цьому апелюючи до беззаперечного авторитету депутата в Конотопі.

Вчергове мер Конотопа наголосив на тому, що депутатській більшості не вдасться зробити кадрові зміни у Конотопській міській раді, зокрема в тій її частині, що стосується його “свободівської” команди:

“Іван Огрохін вирішив мене позбавити моєї команди, заступників, начальників відділів, секретаря. Олександр Вікторович, не робіть із себе дурня. У вас немає повноважень аби звільнити моїх заступників та секретаря. До обрання нових заступників, у мене як у міського голови є виключне право подавати кандидатури. Це юридично нездійсненно. Я не поведуся ні на які шантажі. Для того, аби звільнити секретаря вам необхідно 19 голосів, навіть якщо ви їх наберете, звісно, я такого  не підпишу”.

Семеніхін також розповів, яку тяганину влаштує депутатам, якщо ті вдадуться до кадрових змін:

“Закон мені не забороняє не підписати ваше рішення. Минає час, я виношу кандидатуру однозначно це знову Олена Багрянцева або хтось інший. Не вистачає голосів щоб призначити її секретарем. Якщо це буде Таня Сизон , Тарасик Омельченко чи хтось з вашої команди, я його не підпишу. Ви можете погратися по секретарю, але це затягнеться у мінімум три місяці. Що буде з Конотоп за три місяці? Припиніть гнати біса! Олександр Вікторович, припиніть бути “шісткою”  Огрохіна”.

Джерело: http://konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: