Спортивний корпус Суми провів турнір із більярду

11.08.2018

Вчора, 10 серпня, у клуб “Піраміда” Спортивний корпус Суми провів перший масштабний турнір із більярду за кубок Спортивного корпусу.

Учасники змагалися в одному з різновидів більярда – вільна піраміда (американка), головною метою якою є раніше супротивника забити 8 шарів. Участь у турнірі взяло 23 гравці, серед яких як новачки, так і професіонали.

« Ми хочемо, щоб більярд, як і інший вид спорту, набирав популярності у Сумах, тому плануємо провести ще не один такий турнір. Адже саме в процесі гри в більярд виробляється витримка, холоднокровність та терпіння. – зазначає голова Спортивного корпусу Суми Володимир Гордієнко.

З кожним раундом учасників ставало все менше, а гра все – цікавіше. Запекла боротьба фіналу не залишила байдужим нікого. Кожен удар, кожен забитий шар змушував затамувати подих глядачів.

Абсолютним переможцем став Вадим Кукса, друге місце посів Олексій Оксєненко, третє місце – Вячеслав Міщенко.

« Коли граєш, є тільки ти та шар, який треба забити – розповідає учасник змагань Олексій. – Від багатьох факторів залежить гарний удар: траєкторія, кий, стіл, сила удару, проте, тренуючись, починаєш розуміти, що і як».

Переможці були нагороджені грамотами медалями та головним призом – кубком Спортивного корпусу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: