Напередодні професійного свята – Дня будівельника, кращих представників професії вітали у палаці культури «Хімік»

11.08.2018

Будівельникам області вручали грамоти, подяки, квіти і висловлювали щирі слова вдячності за їх щоденну працю.

Цілий рік – і вдень і вночі вони розбудовують Сумщину – зводять житлові будинки, промислові та соціальні приміщення.

За даними Головного управління статистики Сумської області, за півроку на Сумщині виконано будівельних робіт на суму майже 418 млн грн.

Від імені обласної ради будівельників Сумщини привітав заступник голови фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, голова постійної комісії за питань житлово-комунального та дорожнього господарства, будівництва, архітектури, надзвичайних ситуацій, енергоефективності та енергозбереження Микола Войтенко.

«Будівельна галузь виконує поставлені завдання, у тому числі й із своєчасного якісного ремонту об’єктів бюджетної сфери, за що їм велика вдячність. Ми й надалі підтримуватимемо будівельників, наскільки це можливо. Обласні депутати переглядали зарплату по галузі, міська рада проголосувала за виділення коштів на будівництво житла учасникам АТО, а це стимулюватиме ще більше розвиток будівництва в області. Але у цьому питанні обов’язково має бути і державна підтримка», – упевнений депутат.

Він також наголосив, що саме завдяки високому професіоналізму і наполегливій праці, будівельна галузь виконує поставлені перед нею завдання: «Наразі Україні необхідна нова індустріалізація і новий будівельний бум. Тільки так в державі можливий стрімкий розвиток економіки, який призведе до зростання добробуту українців».

Микола Войтенко побажав будівельникам наснаги, здоров’я, нових проектів, достойної оплати праці і вручив відзнаки Сумської обласної ради кращим представникам професії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: