У Сумах визначили найсильнішу жінку

12.08.2018

Учора відбулися “Ігри амазонок” – змагання серед найсильніших жінок. Сумчани захоплювалися красою та силою спортсменок на Тополянському пляжі. У місті змагання такого формату проводилися вперше і справили приємне враження на городян.

Проявити свою силу, витривалість та відважність учасниці змогли у 7 конкурсах: перекидання колеса вагою у 110 кг; утримання ланцюгів на витягнутих руках; прогулянка “фермера” зі спорядженням вагою у 65 кг; перенесення імпровізованої стрілки вагою 70 кг; підтягування колеса вагою у 60 кг за допомою канату; перекидування через плече мішка вагою у 20 кг; пробіжка у воді з пивною бочкою на руках.

“Взагалі-то я відреагувала на запрошення випробувати свої сили в “Іграх амазонок” позитивно, бо це цікаво. Я не маю досвіду участі в заходах такого формату, адже  раніше я була учасницею спеціалізованних спортивних змагань. Тут комплексно змагаються дівчата на витривалість, силу, координацію. Оскільки я одна з найстарших учасниць, для мене дуже приємно позмагатися на рівні з молодими спортсменками, це стимулює, допомогає не зупинятися на досягнутому”, – поділилася учасниця Іванна Голубцова, майстер спорту з важкої атлетики, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтінгу.

У змаганнях прийняли участь 8 сумчанок та 2 киянки. Першість здобула дебютантка з Сум Діана Куценко.

“Дуже цікаві та захоплюючі змагання. У подібних заходах я раніше не брала участь. Я займаюся кроссфітом близько 3 років, змагалася в рамках цього виду спорту. Найскладнішим конкурсом для мене було перекидання колеса, вагою в 110 кілограм”, – прокоментувала переможниця.

Результати

Діана Куценко, м. Суми

Тетяна Орлова, м. Київ

Вікторія Лішневська, м. Суми

Іванна Голубцова, м. Суми

Дар’я Чиж, м. Суми

Анна Завгородня, м. Суми

Анжела Мірошніченко, м. Суми

Анастасія Андрущенко, м. Київ

Марина Коба, м. Суми

Яна Максюта, м. Суми

Джерело: sumypost.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: