Молодиків, які “кошмарили” сусідів, засудили до трьох років

13.08.2018

Роменською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення стосовно двох жителів с. Перекопівка Роменського району, які систематично обкрадали своїх сусідів.

У ході слідства встановлено, що 30-ти та 35-річні чоловіки до цього вже були засуджені за крадіжки. Однак після відбування покарання вони на шлях виправлення не стали, а продовжили свою злочинну діяльність. Зловмисники у вечірній час, діючи за однаковою схемою, обкрадали помешкання своїх сусідів. Зокрема один із них залишався біля будинку спостерігати за обстановкою, а інший у цей час проникав на подвір’я чи будинок та забирав усі цінні речі.

Як повідомив прокурор Роменської місцевої прокуратури відділу Станіслав Микитовський, за рішенням суду першої інстанції обох обвинувачених визнано винними за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) КК України. Суд врахував пом’якшуючі обставини, зокрема щире каяття та співпрацю зі слідством, та призначив зловмисникам покарання у виді 3 років позбавлення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: