У Сумах сьогодні запустять новий фонтан у парку “Казка”

13.08.2018

Олександр Лисенко на апаратній нараді 13 серпня ухвалив рішення запустити відремонтований фонтан у дитячому парку «Казка», не чекаючи Дня міста і навіть найближчих вихідних.

– Вчора в Фейсбуці бачив інформацію, що ви вже тестували фонтан, – звернувся мер до начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію Шилова.

– Так ми протестували, закінчили роботи…

– Працює?

– Так.

– Давайте не чекати ніякої дати. Літо. Готовий. В експлуатацію здано. Включаємо і нехай люди користуються. Не треба чекати ні вихідних, ні чого небудь ще, – запропонував мер. – Поки у нас така спека фонтани працюють в щоденному режимі. І цей фонтан починає працювати теж. Стрічки ці всі, перерізання, Радянський Союз, нехай буде тільки в пам’яті. Включайте і нехай працює.

– 24 години?

– Я розумію, що вночі він виглядає краще, ніж вдень. Він же кольоровий, ще й співає. Давайте ми ввечері підемо, подивимося. Говоріть всім, що сьогодні відкриваємо фонтан. Просто вже немає сенсу чекати. Ми його побудували і літо закінчується.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: