Сільські голови з Сумщини показали непогані результати на Всеукраїнській Колосіаді

13.08.2018

9-12 серпня 2018 року в м. Скадовськ проходили Всеукраїнські спортивні змагання «Колос» серед голів сільських, селищних рад, голів та старост об’єднаних територіальних громад. Взяла участь у Колосіаді й збірна команда Сумської області.

У рамках спортивного заходу змагалися представники 19 областей України. Вони демонстрували майстерність у таких неолімпійських видах спорту як гирьовий спорт, настільний теніс, футзал, шахи та шашки.

За нагороди у 8 видах програми боролись голови сільських, селищних рад, голови та старости ОТГ з 8 районів Сумської області.

Найкраще виступила, зайнявши перше місце, голова Садівської сільської ради Сумського району – Надія Масалітіна в змаганнях з дартсу. Голова Жигайлівської сільської ради Тростянецького району – Віктор Рябоконь – повторив досягнення минулого року та здобув третє місце в гирьовому спорті.

Привітали спортсменів та вболівальників почесні гості та члени організаційного комітету Колосіади.

«Сільський спорт треба розвивати, – вважає депутат обласної ради Олександр Стрельченко. – Тим більше, що спортивних талантів на Сумщині не бракує. Увага до свого здоров’я, фізична рухливість є одними з найбільш характерних ознак успішних країн. Дуже важливо, що сьогодні «Колос» намагається залучити до спорту якнайбільше активних, освічених, успішних людей: якщо людина активна у спорті, вона здатна принести очевидну користь і суспільству загалом».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: