Поліцейські собаки Сумщини змагалися на Чемпіонаті України

13.08.2018

Службові поліцейські собаки Сумщини змагались на Чемпіонаті з багатоборства кінологів в Дніпрі.

Третій відкритий Чемпіонат з багатоборства зі службовими собаками проводився під патронатом Національної поліції. У змаганнях брали участь 36 кінологічних пар із різних областей України, серед яких і сумська команда з чотирилапими поліцейськими «Ураном» та «Урмас-Лідером», які отримали дипломи НПУ ІІІ ступеня за напрямом спеціалізації «розшуковий собака».

За призові місця боролися 36 учасників із різних областей України разом зі своїми улюбленцями. Серед них була і сумська команда, представлена кінологами Андрієм Грициною та Сергієм Компанієць зі своїми чотирилапими вихованцями – німецькими вівчарками «Ураном» та «Урмас-Лідером». Саме вони протягом останніх двох місяців інтенсивно тренувалися, аби взяти участь у Чемпіонаті.

Змагання тривали упродовж трьох днів. За цей час кінологи продемонстрували здібності та навички своїх службових собак у подоланні смуги перешкод, курсу слухняності та захисній справі та курсу спеціальної підготовки розшукових собак. 

Кожен виступ супроводжувався підбадьорливими вигуками з трибун та гучними оплесками. Спортивне свято видалось не лише цікавим, а й надзвичайно видовищним. Змагання проходили в дусі запеклої та чесної боротьби.

Керівництвом Відділу організації кінологічної діяльності Національної поліції України були відзначені кінологи зі службовими собаками Сумської області у слідовій роботі та у вибірці речі, за що отримали відповідні дипломи та кубки.

Всі без винятку показали не лише гарні результати, а й гарну фахову підготовку службових собак. До трійки переможців увійшли собаки Івано-франківської, Вінницької та Запорізької областей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: