Конотопці виламали частину бетонної огорожі на залізничному вокзалі

14.08.2018

У Конотопі група людей виламала частину бетонної огорожі на 4-й платформі залізничного вокзалу. Таким чином було відновлене пряме сполучення між залізницею та селищем КВРЗ, а також забезпечився доступ до міських ринків, що межують із залізницею.

Про це у відеозверенні повідомила директор комунального підприємства «Конотопський комунсервіс» Олена Сердюк. Посадовець зауважила, що це результат згуртованості людей та бажання досягти справедливості.

Нагадаємо, паркан тут був встановлений на початку серпня ймовірно за вказівкою адміністрації залізничної станції “Конотоп”.

Офіційних коментарів щодо причин встановлення бетонного паркану залізниця поки-що не надала. Натомість чимало містян висловили обурення фактом появи огорожі. Адже раніше на її місці був прохід, який забезпечував пряме сполучення між двома мікрорайонами Конотопа. До того ж у результаті дій керівництва станції, за парканом опинилися одразу два міських ринки і доступу до них зі сторони залізниці не мали ані покупці, ані торговці.

Джерело: konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: