8-річний Руслан – зі страшними опіками після небезпечних пустощів

14.08.2018

8-річний Русланчик з Конотопа потребує допомоги небайдужих, аби відновити здоров’я після опіку ніг 2-3 ступеня.

Нещастя із дитиною сталося 14 липня. Хлопчаки знайшли у гаражі розчинник для фарби та почали його підпалювати. Палаюча пляшка розлетілася на шматки і бризки хімічної речовини потрапили Руслану на ноги, більшість опіків залишилися на правій кінцівці. Далі – довготривале лікування: обезболювальні, крапельниці та виснажливі перев’язки.

Зараз після спроби пересадити шкіру на уражених опіками ділянках почали виникати виразки. Є підозра, що до рани міг потрапити стафілокок.  Близькі хлопчика припускають, що інфекція могла потрапити до рани через неякісний матеріал для перев’язок. Лікарі ж вважають, що на заваді одужання стоїть неймовірна спека. Результат взятого мазка буде лише наступного понеділка. Після цього медики зможуть призначити антибіотики місцевого спектру дії.  То ж навіть за оптимістичними прогнозами на Русланчика чекає ще 2 тижні перебування у лікарні.

Мама хлопчика розповідає, що її синові кожен рух завдає болю, він не може розігнути ніжки через виразки. Жінка вимушена просити небайдужих про допомогу. Адже для перебування у медзакладі та реабілітації хлопчикові наразі необхідно 10 000 гривень. Але після місяця лікування фінансове становище родини Русланчика більш ніж скрутне.

Джерело: http://konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: