Ремонт дороги в Ромнах перетворився на скандал

14.08.2018

Допоки роменці проколюють колеса на засипаних цеглою ямах, удома в керівника комунального підприємства лежить купа “зрізу”, який залишається з ремонту міських тротуарів і вулиць.

Не так давно активісти палили шини під роменською мерією через стан міських доріг. Точкою кипіння став «ремонт» на Горького, де винахідливі «комунальники» впоралися підручними засобами – закидали боєм гострої цегли та так щедро, що шини полопалися у відчайдух, які вирішили нове «покриття» випробувати.

Мер свою причетність до ремонту відразу заперечив, мовляв, то ініціатива управління житлово-комунального господарства, ніхто їм указівки таке робити не давав. У мережі ж “гуляє” відео, на якому видно, як боєм «СБКовської» цегли ями засипають працівники КП “Комбінат комунальних підприємств”.

Тим часом роменці запримітили купу “асфальтної суміші” біля двору керівника названого підприємства – Олега Стогнія. З цим обурені мешканці й прийшли до “ПОГЛЯДУ”. Наші журналісти вирушили за вказаною адресою. Як переконалися на власні очі, біля паркану будинку, про який говорили небайдужі містяни, справді “красується” величенька гірка “зрізу”, яка отримується під час ремонту доріг. За свідченнями сусідів, у тому будинку дійсно проживає Олег Стогній. Дорога ж напроти цього будинку , а також сусіднього, який, відповідно до відомостей із державного реєстру прав на нерухоме майно, належить дружині пана Стогнія, також вимощена такою “асфальтною сумішшю”.

Звідки “зріз”, наші журналісти запитали в самого Олега Стогнія. Чоловік розповів, що “рештки асфальту” завіз додому більше чотирьох років тому з дозволу міського голови.

Куди ж наразі подівається зріз асфальту та чому для підсипки доріг використовують не його (як це завжди й було раніше), а цеглу, ми поцікавилися в міської влади. Офіційна відповідь на запит надійде дещо пізніше, тож роз’яснення будуть у наступних випусках. А допоки є над чим подумати.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: