Меру Сум дорікнули смердючим сміттєвим фільтратом на євродворах

15.08.2018

Влітку сміттєві проблеми неабияк дошкуляють жителям Сум, скільки б комунальникам не дорікали неякісними послугами. Дратує містян і не вивезене сміття, і результати вивозу непотребу у вигляді сміттєвого фільтрату на вулицях. Особливо вражаюче видовище – нові євродвори, вкриті смердючими потоками.

Із вимогою ліквідувати вплив забруднюючих речовин керівник апарату ОДА Дмитро Живицький через Фейсбук звернувся до мера Сум Олександра Лисенка та його заступника з питань ЖКГ, а також попросив начальника Держекоінспекції у Сумській області Геннадія Базарова перевірити порушення природоохоронного законодавства.

А голова громадської експертної комісії з питань транспорту Володимир Ведмедєв звертає увагу керівництва міста на правильне облаштування сміттєвих майданчиків:

“Безвідносно від того, що треба мити машини, контейнери, ремонтувати їх, щоб з них не текло, є ще одна суттєва обставина.

У мене на районі є два майданчика. З одного тече фільтрат і розтягується колесами та жахливо тхне, а з іншого – ні і сморід відсутній, а колись і з обох майданчиків нічого не було – ні фільтрату, ні смороду. Бо другий майданчик стоїть на піску, а інший заасфальтували, а пісок – найважливіша річ для наших умов, яку не досягнеш жодним миттям.

Має бути грунтово-пісчана подушка, під неї можна хоч бетонну плиту покласти, але вона має бути. Відмінність вражаюча”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: