Депутату міської ради підпалили автівку

15.08.2018

15 серпня у Ромнах спалили авто депутату Роменської міської ради Юлії Магденко. На її думку, підпал безпосередньо  пов’язаний із її депутатською діяльністю і викриттям посадовців у корупції.

«Сьогодні було здійснено підпал приміщення на вулиці Київська, яке було побудоване моїм чоловіком. Внаслідок пожежі було пошкоджено майно, вщент згорів автомобіль, яким я користувалася. Інший автомобіль вдалось врятувати з незначними ушкодженнями. Підпал здійснювало двоє – це чітко видно на відео, пов’язано з депутатською діяльністю і викриттям на останніх сесіях корупційних схем посадовців, які маю зв’язки з криміналом. Так сталось, що це не перший підпал в місті, пости мого чоловіка про цей інцидент видаляють за чиїмись скаргами. Дякую Богу що взяв грошима. Були попередження стосовно моєї «поведінки». Може звичайно це і комусь на радість, але знайте довго так тривати не буде…», – написала Юлія Магденко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: