Аброськін: До вбивства екс-депутата Сумської міськради Жука може бути причетна його дружина

15.08.2018

До вбивства колишнього депутата Сумської міськради Анатолія Жука може бути причетна його дружина. Це одна з робочих версій, яку розглядає слідство. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін у Facebook.

“Також одна з версій – до вбивства екс-депутата може бути причетна його дружина. Після першого допиту вона зникла, її місцезнаходження невідоме. Також зникли її донька та водій. Ми проводимо активні оперативно-розшукові заходи зі встановлення місцезнаходження цих людей”, – повідомив Аброськін.

Зазначимо, що поліція розглядає кілька версій цього злочину. Зокрема, слідчі вивчають версію вбивства на замовлення, а також через громадську діяльність загиблого.

Нагадаємо, 2 серпня стало відомо про смерть 35-річного лідера громадської організації “Сумчани”, колишнього депутата і чиновника Сумської міської ради Анатолія Жука, який неодноразово критикував і кілька років поспіль судився з місцевою владою. Його знайшов батько на подвір’ї будинку в калюжі крові.

За останньою інформацією прокуратури, смерть чоловіка настала близько 18:00. Його застрелили, коли він спав на подвір’ї свого будинку на карематі. Вистрілили в спину, в район серця та ліву скроню.

Наразі офіційно розглядають кілька версій вбивства: від побутового до замовного або пов’язаного з професійною діяльністю загиблого

Джерело: https://ua.112.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: