Оштрафували військовослужбовця, який влаштував п’яний дебош на заправці

16.08.2018

Зарічний райсуд м. Суми завершив розгляд кримінального провадження, відкритого щодо військовослужбовця за контрактом, водія-хіміка місцевої військової частини, який 15 липня влаштував п’яний дебош на заправці “Маршал” на вул. Героїв Крут.

Як встановило слідство, чоловік у стані алкогольного сп’яніння вступив у конфлікт із директором заправки і нацькував на нього собаку породи пітбуль. Директор встиг сховатися в приміщенні заправки. Бешкетник ломився у замкнені двері АЗС, поки не під’їхав викликаний її співробітниками наряд поліції. Потім військовослужбовець нецензурно вилаяв поліцейських і нацькував собаку вже на них. Правоохоронці сховалися в салоні службового автомобіля. Тоді контрактник підняв плитку з тротуару заправки і кинув її в лобове скло “Пріуса”, розбивши його і завдавши шкоди майже на 3 тис. грн. Після чого його все-таки затримали.

У суді він повністю визнав свою провину в хуліганстві. З огляду на відсутність у нього судимостей і статус учасника бойових дій, а також його каяття, відшкодування заподіяної шкоди і наявність у нього маленької дитини, суд засудив “героя” до штрафу в сумі 2550 грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: