Володимир Пилипейко: Треба вміти жертвувати своїм часом для обездолених дітей

17.08.2018

«Коли в країні тяжка економічна ситуація, то в першу чергу страждає соціальна сфера, а це дітки з особливими потребами, – вважає депутат Сумської обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимир Пилипейко. – Напередодні нового навчального року ми спробували хоч трохи підняти їм настрій і подарували яскраві іграшки, у тому числі й розвиваючого напрямку».

Народний обранець та адвокат, кандидат юридичних наук Дмитро Єфіменко завітали до вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, розташованому в м. Шостка. Вони передали дітям зошити і ручки, які ніколи ще не були зайвими для навчального процесу.

Дмитро Єфіменко каже, що, згадуючи своє дитинство, вирішили також «побалувати» діточок солодощами і привезли їм печиво, цукерки, бісквіти. А на додачу – поласували разом смачним фруктовим чаєм.

У зв’язку з наближенням осінньої пори року, Володимир Пилипейко та його помічник Дмитро Єфіменко привезли теплі речі для найменших вихованців закладу.

Представники ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ говорять, що у наші часи нелегко виховати дитину навіть у повноцінній сім’ї. Але в набагато важчій ситуації перебувають діти, які ніколи не мали сім’ї і ніколи не відчули любові батька і матері. «Вони позбавлені тієї надійної опори в житті, яка особливо важлива для дитини – батьківської підтримки. Їм найбільше потрібна наша турбота. Щоб дитина виросла доброю людиною, треба вкласти в неї частину свого серця, віддати частину свого «я», вміти пожертвувати для неї свій час», – зазначив Володимир Пилипейко, для якого допомога дітям це – не просто слова, а дійсно, щоденні і буденні справи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: