У Сумах пограбували іноземця. Він поскаржився послу, аби справу не спустили на гальмах

18.08.2018

Ель Хажж Хуссейн Талалу приїхав до нас з Лівану, веде тут бізнес, одружений з українкою. Йому подобається наша країна, але, на жаль, він на собі відчув, що таке місцевий кримінал і як працюють правоохоронні органи.

Його пограбували в під’їзді будинку, потім обікрали квартиру, шахраї на кілька сотень тисяч обдурили його під час ремонту в одному з його закладів. І це ще не весь список. Він звертався до правоохоронних органів, суду, але досі ніхто не знайдений і, відповідно, ніхто не поніс покарання. Востаннє його квартиру обікрали в 2017 році, винесли досить велику суму. Було відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці виявили в квартирі чужі відбитки пальців, які напевно належать грабіжникам, але їх особистості так і не встановлені.

Ліванець звернувся до редакції – він упевнений, що правоохоронці закинули його справу, адже, за його словами, ніхто його не опитує і слідчого він не бачить і не чує. У зв’язку з цим він звернувся до посла Лівану в Україні Алі Дахер з проханням втрутитися в ситуацію, що склалася і офіційно звернутися в МВС, а також Генпрокуратуру України, щоб розслідування не спустили на гальмах, вчергове прикрившись формулюванням, що встановити особи злочинців не представляється можливим .

За коментарями щодо вищезазначеного кримінального провадження ми звернулися до прес-служби ГУНП в Сумській області, де нам сказали, що розслідування ведеться. Загалом, нічого нового.

Джерело: http://www.shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: