У Сумах побили і пограбували перехожого

20.08.2018

Рано-вранці до Сумської поліції надійшло повідомлення про тяжкий злочин, що трапився на проспекті Михайла Лушпи, неподалік від будинку № 14.

Як з’ясувалося, двоє зловмисників напали на перехожого, побили його та відібрали мобільний телефон, сумку з особистими документами, ключами від квартири, службового приміщення, і грошима в сумі 500 гривень. Від отриманих ударів потерпілий навіть втратив свідомість, а нападники зі здобиччю зникли у дворах багатоповерхівок. Проте довго «гуляти» на волі їм не судилося – вже за лічені хвилини працівники Управління патрульної поліції, що несли чергування неподалік, вирахували їхнє місце знаходження та затримали по «гарячих слідах». Частину викрадених у заявника речей поліція у зловмисників вилучила.

Одному з нападників 24 роки, іншому – 19. Обидва жителі обласного центру. Наразі молоді люди затримані в порядку статті 208 КПК України. Їм вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України.

За розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, нападникам може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: