Постраждалий водій влаштував погоню за п’яним винуватцем ДТП

20.08.2018

Сьогодні, 20 серпня, вночі на Шосткинщині сталася ДТП.

Біля Блакитного озера в районі села Пирогівка 27-річний шосткинець, водій Калини ВАЗ, обганяв Subaru Forester, на якій рухався 39-річний житель Новгород-Сіверського. ВАЗ не дотримався безпечного інтервалу та зачепив Subaru. Але не зупинився, а навпаки, додав газу. Водій Subaru не розгубився і почав наздоганяти Калину. Рухалися в бік Пироговки. У результаті Subaru загнав Калину в глухий кут: біля човнової бази втікачеві довелося зупинитися. Там його і затримав водій Subaru.

У ході погоні дружина водія Subaru, яка теж була в авто, повідомила про подію в поліцію. Співробітники поліції прибули на човнову базу. Як з’ясували правоохоронці, шосткинець на Калині вже півроку назад був позбавлений прав керування транспортним засобом за їзду в стані сп’яніння. І на цей раз шосткинець керував авто без прав і теж п’яний. Спеціальний прилад «Драгер» показав перевищення норми алкоголю в його крові в 11 разів (2,19)!

Відносно порушника правоохоронці склали необхідні протоколи і винесли постанову. Горе-водію доведеться відповідати за керування транспортом у стані сп’яніння і без прав, вчинення ДТП, залишення місця ДТП. Про це повідомив інспектор сектору реагування патрульної поліції Шосткинського відділу поліції Роман Кулик.

Джерело: shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: