Продавець кавунів виявився нелегалом

20.08.2018

На Шосткинщині правоохоронці відпрацьовували продуктовий ринок, коли в поле їх зору потрапили троє іноземних громадян. Як з’ясувалось, кожен із них у той чи інший спосіб порушив чинне українське законодавство, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Так, 43-річний громадянин Азейбарджану займався реалізацією кавунів та не мав при собі особистих документів, які підтверджують його законність перебування на території нашої країни. Інший торговець баштанними, 58-річний співвітчизник попереднього продавця, влаштував торгівлю з вантажівки у невстановленому для цього місці, чим порушив норми благоустрою міста. Ще одним порушником українського законодавства виявився 36-річний громадянин Російської Федерації, який тривалий час перебував на Сумщині з недійсними документами. 

Наразі у відношенні правопорушників за відповідними статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення складені протоколи. На іноземців очікує відповідальність — як того вимагає українське законодавство.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: