Законсервований медзаклад порізали на метал

20.08.2018

Про те, що в законсервованій будівлі медзакладу в Ромнах невідомі зрізають метал, на спецлінію «102» повідомили випадкові перехожі. Завдяки їх пильності чергова група реагування поліції охорони, котра буквально за дві хвилини прибула на місце події, затримала крадіїв «на гарячому».

Злодіями виявились двоє місцевих безробітніх віком 36 та 38 років, обидва наркозалежні. Старший із них раніше був судимий за майнові злочини та зберігання наркотиків. «Зловмисники пошкодили вікно та двері будівлі колишнього протитуберкульозного диспансеру, проникли усередину та за допомогою заздалегідь приготованих інструментів розпочали демонтаж системи парового опалення, – коментує Руслан Баленко, молодший інспектор батальйону поліції охорони м. Ромни. – Коли ми прибули на місце, то застали молодшого з чоловіків на другому поверсі, де той вирізав із санвузла трубу, інший з трьома приготованими на виніс конструкціями знаходився на подвір‘ї, під вікнами будинку».

Наразі затримані на місці вчинення крадіжки громадяни вже доправлені до Роменського відділу поліції, з ними спілкуються слідчі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: