Правоохоронці опитують свідків щодо аварії за участі патрульних

20.08.2018

Про це повідомила прес-секретар прокурора Сумської області Наталя Науменко. У відомстві розпочали кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілим». Нагадаємо, мова йде про аварію за участі автомобіля патрульної поліції та «Ауді А4», що сталася вчора на перехресті вулиць Петропавлівська та Перекопська.

«Встановлено, що транспортний засіб патрульних рухався по головній дорозі, на перехресті вони виїхали на червоний сигнал, при цьому у них були ввімкнені проблискові маячки, а також звуковий сигнал. Авто «Ауді А4» виїхала на головну дорогу з другорядної на зелений сигнал світлофора. Зіткнення відбулось на перехресті. Авто відкинуло на тротуар, де перебували перехожі», – повідомила прес-секретар прокурора Сумської області Наталя Науменко.

Наразі слідство доручили слідчому управлінню поліції під процесуальним керівництвом прокуратури області. Зараз там вивчають відео з камер відеоспостережень. Для лікування людей, що постраждали в аварії, сумчани зараз збирають гроші в соцмережах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: