Пішоходи, яких збило патрульне авто, потребують допомоги

21.08.2018

Про це поширили інформацію друзі та рідні постраждалих у соцмережах.

Зокрема, в аварії постраждало подружжя Антона та Олени Друзь. Щодо стану чоловіка – головний лікар Сумської обласної лікарні Володимир Горох назвав його тяжким. Постраждалий із розривом печінки та струсом мозку знаходиться в реанімації. Він переніс операцію. Його дружина також знаходиться в обласній лікарні з політравмами. На подальше лікування та відновлення родина потребує коштів. Тому колеги та друзі просять небайдужих відгукнутися.

“УВАГА НЕБАЙДУЖИМ! В тій злочасній аваріі постраждало подружжя АНТОН ДРУЗЬ і ЛЄНА (Корнієнко) ДРУЗЬ, Антон на фото і відео у жовтій футболці і зелених шортах лежить на землі серед постраждалих. Їх маленький син дуже чекає на одужання мами і тата. Антон наш співробітник, молодий розумний хлопець знаходиться у важкому стані переніс складну операцію, він уже прийшов у свідомість, Лєна також складна. Вони в реанімації, кошти потрібні не малі. Батьків поки не пускають. Можемо лише молитись за їх одужання і зібрати на лікування. Приват картка мами Лєни 5168742707062240 Корнієнко Тетяна Миколаївна, Прошу Максимум Перепостів!!!”, – пише у Фейсбуці Julika Goncharova.

Коштів на лікування потребує і подружжя Альони та Дмитра Колесників, які також стали потерпілими в ДТП на Петропавлівській 19 серпня. Дмитро нині в стані середнього ступеня тяжкості знаходиться в ортопедо-травматологічному відділенні обласної лікарні.

“Сегодня в ДТП на Петропавловской пострадал наш друг Колесник Дима (позывной Колесо). В данный момент он находится в больнице, но в сознании и при памяти. Родился в рубашке, нет ни переломов, ни каких-то серьёзных травм. Ушиб головы, вывихи, царапины. А вот с Аленой проблема, на данный момент она без сознания и что с ней, пока не ясно.

Потрібна допомога. Карта ПриватБанк сестри Назарук Людмила Александровна 4731219103220251”, – пише Pavel Borisov.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: