Голова Нацполіції: Висновки експертизи по ДТП будуть за кілька днів

21.08.2018

Висновки авто-технічної експертизи щодо ДТП, яка сталася 19 серпня на перехресті вулиць вул. Петропавлівська та вул. Перекопська, будуть відомі через кілька днів. Про це вчора, 20 серпня, повідомив Голова Національної поліції України Сергій Князєв.

За його словами, попередньо встановлено, що службовий автомобіль поліції з увімкненими проблисковими маячками рухався на виклик про розбійний напад у центральній частині міста. На перехресті вулиць вул. Петропавлівська та вул. Перекопська відбулося зіткнення поліцейського автомобіля з автомобілем «Ауді» під керуванням 33-річного місцевого жителя. Внаслідок зіткнення службовий автомобіль поліції вилетів на тротуар та перекинувся.

«Поліцейські рухались на виклик і потрапили у ДТП. Зіткнулись із автомобілем, який рухався по головній дорозі. Вони були з увімкненими проблисковими маячками, як доповідають, але про це остаточно відповідь дасть авто-технічна експертиза. Як так сталося, що ні один із водіїв не розрахував момент зіткнення – оце і є предмет дослідження кримінальної справи», – повідомив Сергій Князєв.

Голова Нацполіції зазначив, що через декілька днів вже будуть перші результати експертиз. Вони допоможуть у встановленні обставин дорожньо-транспортної пригоди.

За фактом ДТП слідчі Сумського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Для проведення повного, об’єктивного та всебічного розслідування до Сум направлено представників центрального апарату Національної поліції України.

Нагадаємо, пішоходи, яких збило патрульне авто, наразі у важкому стані і потребують допомоги.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: