У Сумах збирають підписи за впорядкування Меморіалу Вічної Слави

21.08.2018

На сайті Єдиної системи місцевих петицій триває збір підписів за звернення Оксани Калюжної “Благоустрій та прибирання території Меморіалу Вічної Слави”.

“Територія Меморіалу занедбана, максимум її прибирають раз на рік тільки до сходів. Самі сходи не ремонтувалися з часів їх встановлення. Прибирання раніше проводилося раз-два на рік (перед 9 травня та перед 24 серпня). Наразі сходи, що ведуть до провулку Над’ярного, вулиць Над’ярної та Берегової, не прибиралися кілька років, якщо не більше. Не ясно взагалі, хто відповідає за цю територію. Схили Меморіалу поросли кущами, і сходами вже буває важко пройти через ці кущі. Через занедбаність і відсутність громадської уваги цей схил перетворився на великий громадський туалет. Кожен день цими сходами користуються громадяни, що прямують до парку Кожедуба, до річки, а, насамперед, ті, що живуть на вищезгаданих вулицях. Дуже прошу підтримати! У відповіді на дану петицію хотілося б прочитати не стандартну відписку, а конкретні цифри, дати, результати і прізвища відповідальних за дану територію осіб”, – йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, щоб запит розглянули в міській раді, звернення має підтримати 250 людей. До закінчення збору підписів залишилося 38 днів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: