На Сумщині може рухнути міст

21.08.2018

Жителі села Курган Лебединського району скаржаться на критичний стан мосту через річку Псел. Якщо він рухне, то відріже від цивілізації ціле село. Про це у Фейсбуці повідомила Світлана Котелевець.

За словами односельчан, згідно з фінансовою звітністю міст уже відремонтований і на це виділено кошти в сумі 7 000 гривень, але в реальності — він розбитий. Сільська рада не ремонтує міст через те, що той знаходиться на балансі філії «Лебединський райавтодор» і кошти на ремонт має надавати ця організація. «Через цей міст курсує рейсовий автобус… їдуть легкові машини, в яких знаходяться діти…. чого чекати, доки хтось опиниться у річці?», — коментує Світлана Котелевець.

Селяни хотіли самостійно зібрати кошти на ремонт, але на якісний (не дерев’яний) міст потрібна велика сума, а майже всі майже жителі Кургана стоять на біржі чи пенсіонери.

Олександер Савченко, уродженець села, вчора подав звернення до Сумського облавтодору з приводу вирішення цього питання. Тепер жителі чекають відповідь про результати розгляду, яка надійде до Курганської сільської ради.

Місцеві, аби хоч якось пришвидшити ремонт аварійного мосту, зверталися до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, де їм надали такі відповіді:

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: