Дружина вбитого Анатолія Жука попросила політичного притулку в Росії

22.08.2018

Дружина, донька і водій колишнього депутата Сумської міської ради Анатолія Жука, якого вбили на початку серпня, знайшлися в Росії.

Про це заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Ми отримали достовірну інформацію про те, що розшукувані безвісно зниклі вдова і донька, а також водій убитого 2 серпня 2018 року колишнього керівника Сумського відділення Ліберально-демократичної партії Анатолія Жука … знаходяться в РФ”, – розповів він.

Аброськін уточнив, що жінку затримали прикордонники РФ при незаконному перетині кордону в районі села Єлизаветівка Глушківського району (Курської області). З незрозумілих обставин вони попросили політичний притулок в Росії.

“Дружина потерпілого, яка під час вбивства знаходилася поруч з ним, відразу після вбивства чоловіка відмовлялася співпрацювати з поліцією, посилаючись на свій хворий стан. Її адвокат звинувачував поліцейських в “безсердечності” і нерозумінні здоров’я жінки, однак таке “погане самопочуття” не завадило їй вночі перейти кордон “, – підкреслив Аброськін.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: