Поліція просить відгукнутися очевидців ДТП у 9-му мікрорайоні

22.08.2018

Нагадаємо: подія сталася 21 серпня на розі вулиць Івана Сірка та Інтернаціоналістів. В результаті порушення правил безпеки дорожнього руху автомобіль «Ланос», за кермом якого перебував працівник Краснопільського відділення поліції, травмував двох сумчанок, котрі перетинали дорогу по пішохідному переходу.

Наразі обидві вони знаходяться у лікарні. У старшої з потерпілих лікарі діагностували закритий перелом лівої ноги та забійні рани лівої руки. У дівчинки – забої та садна ніг.

По даному факту в поліції вже відкрили кримінальне провадження за ст. 286 КК України ( порушення правил безпеки дорожнього руху, які заподіяли тяжкі тілесні ушкодження потерпілим), в рамках якого слідчі з’ясовують причини та обставини аварії.

Для повного та об’єктивного розслідування цієї дорожньо-транспортної аварії керівництво Сумського відділу поліції звертається до громадян, хто став свідком події, та водіїв, чиї відеореєстратори її зафіксували, звернутися Сумського відділу поліції і дати свідчення.

Адреса Сумського відділу поліції: місто Суми, вулиця Першотравнева, 21. Телефони: (код 0542) 66-72-04, 66-72-05, (050)407-31-02 або “102”.

Фото Валерій Осадченко

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: