На Сумщині в ДТП потерпіли п‘ятеро пасажирів УАЗу

22.08.2018

Аварія сталася учора, близько 18:00, на автодорозі Туранівка-Імшана Ямпільського району. Водій автомобіля УАЗ 3303-01 не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб з’їхав у правий кювет і перекинувся. Одну пасажирку з місця події забрала «швидка», ще четверо звернулися за допомогою до лікарів самостійно.

Попередньо водій УАЗу, 20-річний місцевий житель, знаходився в тверезому стані. Як він сам пояснює викликаним працівникам поліції, він саме віз працівників підприємства, де й сам працює, по домівках, коли автомобіль з незрозумілих причин почало «тягнути» направо.

На момент ДТП в автівці, окрім водія, знаходились 10 пасажирів. З місця події карета «швидкої» забрала 1 пасажирку, ще 4 пасажира самостійно звернулись до Ямпільської лікарні для огляду, де вони отримали медичну допомогу.

Сам водій не постраждав. Троє з п‘ятьох потерпілих пасажирів знаходяться у лікарні на стаціонарному лікуванні. Окрім закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку у всіх трьох, їм діагностовано додатково: у 39-річної жінки – скальпована рана на лобі та забої грудної клітини і шийного відділу хребта, у 34-річної та 28-річної жінок – забійні рани тімені та забої правого плечового суглобу.

Наразі автомобіль з місця події евакуатором доставлений до штрафмайданчика Ямпільського відділення поліції. Подальші перевірки за даним фактом тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: