Сумчанина затримали за підозрою у смертельному побитті киянина

22.08.2018

До чергової частини Дарницького управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про смерть 40-річного чоловіка у відділенні реанімації. Пацієнта з численними травмами голови та тіла госпіталізували з вулиці Зрошувальній. На адресу виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишов, на місці правоохоронці опитали свідків, які розповіли про бійку між двома чоловіками. Одного з них карета швидкої забрала до лікарні, а іншого поліцейські виявили неподалік.

«Ми поспілкувалися з чоловіком, на якого вказали очевидці. З його слів, на вулиці двоє невідомих намагалися забрати в нього сумку і мобільний телефон. Він нібито дав відсіч, у результаті чого один втік, інший впав на асфальт. Для з’ясування обставин учасника події затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – зазначив начальник управління поліції.

Затриманий – уродженець Сумської області, 1973 року народження. Раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, останнім часом мешкав у столиці та працював на будівництві.

«Оскільки від отриманих травм потерпілий помер, то відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі», – додав Сергій Чернишов.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: