У Сумах вшанували пам‘ять загиблих правоохоронців

22.08.2018

22 серпня в Україні відзначається День вшанування пам’яті загиблих працівників органів внутрішніх справ. Тож сьогодні біля пам’ятника загиблим правоохоронцям зібрались керівники ГУНП області, члени їх сімей, особовий склад підрозділів та служб ГУНП, аби згадати тих, кого вже немає поруч.

Скорботний список загиблих захисників органів внутрішніх справ Сумщини налічує 11 прізвищ, одне з яких – майора міліції Олександра Ткаченка, викарбуване у 2014 році, коли на сході нашої держави спалахнули воєнні дії.

Тож сьогодні, у день вшанування пам‘яті загиблих правоохоронців, члени їх сімей, вдови, ветеранами ОВС, разом з особовим складом нинішньої поліції та керівниками ГУНП області, поіменно згадали кожного, хто, виконуючи свій службовий обов‘язок, поклав своє життя на вівтар Закону та Правопорядку.

«Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам‘яттю наших загиблих колег, і щиро бажаємо, аби більше ніхто з нинішніх правоохоронців не поповнив цей список, – звернувся до присутніх начальник ГУНП в області Микола Лушпієнко. – Ми й надалі будемо всіляко підтримувати родини загиблих. І до кінця власного життя пам‘ятати про подвиг наших полеглих товаришів».

Присутні на урочистостях хвилиною мовчання склали данину пам‘яті загиблих, й поклали квіти до підніжжя пам‘ятного знаку «Мужність, вірність і честь» та на могилу Олександра Ткаченка, похованого на Алеї Слави.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: