На вулиці невідомі напали на чоловіка

22.08.2018

Із заявою про пограбування в поліцію звернувся 27-річний мешканець Шостки. Молодий чоловік розповів, що невідомий напав на нього на вулиці, побив та відібрав мобільний телефон і 30 гривень.

Як з’ясували правоохоронці, заявник тієї ночі повертався додому в стані сильного алкогольного сп’яніння. На вулиці познайомився з двома невідомими парубками, яких запросив до себе в гараж «на пиво». Проте по дорозі один із нових знайомих напав на нього, побив та відібрав гроші і засіб зв’язку.

«Незважаючи на те, що потерпілий не міг чітко описати зовнішність нападника, нашим оперативникам вдалось встановити особу підозрюваного, — розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Нападнику 29 років, і він вже мав раніше проблеми з законом. Останній після першочергових слідчих дій намагався уникнути відповідальності, переховуючись від слідства. Однак полісмени його знайшли та доставили до відділу поліції для обрання міри запобіжного заходу».

За словами підозрюваного дорогою, коли  його друг відстав від компанії, між ним та потерпілим виник конфлікт. Сварка швидко переросла у бійку, в результаті якої в п’яного чоловіка відібрали уподобані речі. Мобільний залишив собі для користування, а гроші витратив.

Наразі гаджет правоохоронці вже вилучили, та після необхідних слідчих дій повернуть власнику. Відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», яке вже спрямоване до суду. За скоєне чоловіку загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: